Skor, sulor och fotvård

Vad vi borde fokusera på mer idag är vad kroppen faktiskt är bra på, vad den gör och vad den dagligen åstadkommer. För vi alla vet att det inte är något att ta förgivet då en sådan enkel sak som felbelastning utsätter hela kroppen för negativ stress. Därför borde du ta tillfället i akt och faktiskt se över dina skor och sulor som du troligtvis rör dig i många timmar dagligen. Genom att investera i ett par bekväma skor som gör gott för kroppen kan du motverka smärta och andra besvär i både rygg, knän, fötter och höfter. Det kommer även hjälpa dig att se till så att du får en bättre hållning och att du går rätt. Med andra ord är ett par kvalitetsskor en riktig hälsoinvestering.

Noga utvalt sortiment av skor

Inne hos oss hittar du ett brett sortiment av just kvalitetsskor. De är både snygga, bekväma och fotriktiga, perfekta för både arbete och fritid. Vi säljer även sulor och inlägg från Pedag och Scholl, ett perfekt komplement för dig som redan har fotproblem.

NYHET – Birkenstock

Det känns fantastiskt att kunna presentera Birkenstock som vårt nya skomärke! Det internationella märket är kända för sina anatomiskt formade fotbäddar, sin kvalitet & stilrena design. Varmt välkommen in till vår butik i centrala Växjö och upptäck Birkenstocks fantastiskt sköna skor!

 

Växjö Hälsokost | Skoavdelning

Våra märken