Kosttillskott & Naturläkemedel

Vikten av att få i sig rätt mängd och rätt typ av vitaminer, mineraler och fettsyror kan vara svårare än vad man tror. För att kroppen ska fungera optimalt är det viktigt att tillgodose den med rätt produkter. Ett bra sätt att få i sig vitaminer, mineraler och fettsyror för att hålla kroppen i balans är genom kosttillskott och växtbaserade läkemedel. Det är ett väldigt smidigt och enkelt sätt att komplettera kosten och därmed lyckas uppfylla livsmedelverkets kostrekommendationer.

Brett och noga utvalt sortiment

Hos oss på Hälsokost hittar du allt inom kosttillskott och växtbaserade läkemedel som kroppen många gånger behöver en extrados av. Dessa är anpassade för dig som man, kvinna, barn, gravid, ammande och ett aktivt liv. Vi har ett brett och noga utvalt utbud av allt ifrån vitaminer och mineraler till proteintillskott och fiskolja.

Beställning och leverans

Är det någon produkt du är intresserad av men som du inte hittar i vårt sortiment? Fråga oss så kollar vi om vi kan beställa den till dig från någon av våra leverantörer.

Populära produkter

 

  • Litomove

Testa gärna vår succéprodukt Litomove. Ett nyponpulver rikt på C-vitamin som bidrar till att bibehålla rörliga leder. Litomove säljs idag i både pulver och kapslar. Perfekt för dig som vill ha en mer aktiv och rörlig vardag.

  • Magnesium

Kosttillskottet magnesium är väldigt populärt i träningsvärlden och kan intas i både kapsel, tablett, flytande- eller pulverform. Det bidrar bland annat till att minska trötthet, bibehålla normal muskelfunktion och se till så att kroppen kan tillgodogöra näringen i en högre grad.

  • D-vitamin

D-vitamin får vi främst från solen och solljus. Under vinterhalvåret kan bristen på just D-vitamin vara ett faktum och bland annat leda till att man känner sig tröttare än vanligt. Att då komplettera med vitamintillskott av just vitamin D är en strålande idé. Det är ett av våra mest sålda kosttillskott och får varje år mängder av kroppar och knoppar att känna sig piggare i vintermörkret.

Vilka kosttillskott behöver jag?

Det är inte alltid så lätt att veta vilket ämne man behöver tillföra via tillskott men för att underlätta lite för dig har vi skapat en guide med vanliga ämnen kroppen mår bra av. Du kan läsa guiden här

Våra märken