Ekologisk & naturlig hudvård – smink

Naturlig och ekologisk hudvård och kosmetik innehåller väldigt få eller inga syntetiska ingredienser överhuvudtaget. Vid tillverkningen används det i allra största mån endast naturliga och ekologiska råvaror. Hos oss hittar du skonsamma och fina hudvårdsprodukter från kända varumärken. Låt vår duktiga personal guida dig igenom vårt noga utvalda sortiment och förse dig med vårdande och skonsam ekologisk kosmetika för alla slags hår- och hudtyper.

Vi erbjuder följande produkter:

 

 • Schampoo & Balsam

  Hos oss kan du som både vill vårda och ta ett litet extraansvar för miljön köpa ekologiskt och svensktillverkat schampoo och balsam. Förse ditt hår med naturliga produkter som ger håret glans samtidigt som det både stärker, vårdar och skyddar.

 • Duschkräm

  Gör dig själv en god tjänst genom att köpa en ekologisk och vårdande duschkräm. Det är ett enkelt sätt att få din hud att kännas renare och mindre torr.

 • Bodylotion och kroppsolja

  Fuktgivande lotions och kroppsoljor blir allt mer eftertraktat. Hos oss finner du ett brett och noga utvalt sortiment av ekologiska och svensktillverkade kvalitetssäkra produkter för alla hudtyper.

 • Deodorant utan aluminium

  Köp en deodorant som är fri från aluminiumklorid och som får dig att känna dig fräsch under hela dagen. Hos oss kan du köpa ekologisk deodorant som är 100% naturlig och väldigt skonsam för din hud.

 • Fluorfri tandkräm

  Att borsta tänderna med en fluorfri tandkräm som både rengör och polerar dina tänder och dessutom är bra för miljön är väl den bästa tänkbara tandkrämen? En storsäljare och favorit hos dig som är mån om starka och välmående tänder.

 • Ansiktsrengöring & ansiktskräm

  Om du letar efter en ekologisk ansiktsrengöring och ansiktskräm har vi på Växjö Hälsokost ett brett utbud av skonsamma produkter. Inne hos oss hittar du både rengöring och ansiktskräm som effektivt tar bort makeup, smuts, lösa döda hudceller och andra orenheter.

 • Liniment

  Hos oss kan du köpa svensktillverkat liniment som innehåller naturligt aktiva ingredienser. Perfekt för dig vill förse dina stela och ömmande muskler med en neutral massageolja. 

 • Smink

  Smink som är ekologiskt och innehåller naturliga ingredienser gör gott för både din hy och för vår miljö. I vårt sminksortiment finner du mängder av olika produkter som förhoppningsvis även hos dig kommer bli oslagbara favoriter.

 • Hudvårdsprodukter för barn

  I vårt sortiment av hudvårdsprodukter för barn finns mängder av ekologiska, vårdande och skonsamma svensktillverkade produkter anpassat för barn.

Växjö Hälsokost | Schampoo och Balsam

Våra märken