Vårt sortiment

Växjö Hälsokost är en Auktoriserad Hälsobutik, vilket innebär att vi har hög kvalitet på de varor vi säljer samt att vi har kunnig och välutbildad personal. Vårt sortiment består av kosttillskott och växtbaserade läkemedel, naturkosmetik, skor och sulor, stödstrumpor, sjukvårdsartiklar och hjälpmedel, livsmedel och färska kravodlade frukter och grönsaker, torkad frukt och nötter, teer, naturgodis och eteriska oljor.

Köpa hälsokost i Växjö

Hos oss kan du köpa växtbaserade läkemedel där den verksamma beståndsdelen uteslutande utgörs av växtbaserade material eller beredningar. Det växtbaserade beståndsdelarna kan vara från alger, växter och svampar.  Genom att förse kroppen med detta kraftfulla växtbaserade läkemedel får du bland annat ta del av dess fenomenala nivåer av antioxidanter och helande egenskaper.


Brödleveranser

Varje vecka får vi leveranser med nybakat bröd från Estvalls Bageri i Moheda, Solmarka Gårdsbageri i Vassmolösa.

Måndag:   Estvalls Bageri

Torsdag:   Estvalls bageri,  Solmarka Gårdsbageri


I vårt sortiment hittar du följande produkter

 

 • Växtbaserade läkemedel
  Hos oss kan du köpa växterbaserade läkemedel där den verksamma beståndsdelen uteslutande utgörs av växtbaserade material eller beredningar.
 • Kosttillskott
  För många är kosttillskott oerhört viktigt för att klara av vardagen och allt vad det innebär. Hos oss kan du fylla på skafferiet med allt från Magnesium till MSMC-vitamin och probiotika.
 • Ekologisk hudvård
  Vi hjälper gärna dig att komma i balans med din hy och plocka fram naturkosmetika som gör gott för miljön samt underlättar för dig som har en bråkig hy eller bara vill investera i kvalitetssmink. 
 • Skor & sulor
  Hos oss hittar du ett brett sortiment av både fotvänliga skor och sulor som ser till du får ett renare steg, bättre hållning och minskar påfrestandet på onda knän, ben och rygg.
 • Stödstrumpor
  Vi erbjuder stödstrumpor för alla tillfällen, både till vardags, flygresan eller vid mer krävande aktiviteter.
 • Sjukvårdsartiklar
  Låt oss hjälpa dig att få en lugn, mjuk och pigg vardag. I vårt sortiment av sjukvårdsartiklar hittar du precis de produkterna för att enkelt öka ditt välbefinnande.
 • Hjälpmedel
  Det finns mängder av knep att ta till för att underlätta och förenkla för sig själv. Kom in till vår butik i centrala Växjö och låt vår kunniga personal hjälpa dig.
 • Färsk frukt & grönsaker
  Vi erbjuder alltid ekologiska och färska frukter. Ett perfekt sätt att få i sig rätt mängd vitaminer och mineraler är genom fruktguldet och grönsakslandet.
 • Naturgodis, torkad frukt & nötter
  I våra hyllor hittar du mängder av nyttiga produkter som inte bara smakar gott utan också gör gott för både kroppen och knoppen.
 • Teer
  Välj och vraka bland mängder av olika smaker på våra ekologiska tesorter. Dessutom odlat på och rent sätt för både arbetsmiljö och omvärldens miljö. 
 • Eteriska oljor
  I vårt sortiment av eteriska oljor hittar du flertalet olika dofter, samtliga med verksamma ämnen till både hudvård och aromaterapi. 
 • Bröd
  Varje vecka får vi leveranser med rykande nybakat bröd från Estvalls Bageri i Moheda, Solmarka Gårdsbageri i Vassmolösa